fbpx
NaslovnicaCrna GoraBošković i Juretić tvrde da im je sve namješteno

Bošković i Juretić tvrde da im je sve namješteno

Podgorica, (MINA) – Građevinski inspektori Zoran Bošković i Vladan Juretić tvrde da im je slučaj reketiranja biznismena Boška Nenezića namješten i da su emitovani snimci ispresijecani.

Bošković je kazao Pobjedi da zna da je sve namještaljka i da zna zbog čega se „onaj čovjek ponaša onako i sa kojim motivacijama dolazi“.

Kako je naveo, niko njemu ništa nije tražio, snimci su svi ispresijecani.

“Ima li neko pravo da vas snima, vašu privatnost. Nijesmo bili na službenoj dužnosti nego je to bilo privatno tamo gdje ja živim”, rekao je Bošković.

On tvrdi da je Nenezić na snimku citirao jednu verziju povezanu sa njim iz svojih potreba sa svojim obrazloženjima, i to je predstavio kao poslovni razlog.

“Zbog povjerenja u nekog došao sam u ovu situaciju. Ali taj čovjek sve vrijeme ima drugu namjeru i on nije ugrožen, nije neko ko je naivan”, ističe Bošković, dodajući da je taj čovjek imao namjeru i da je s tom namjerom i realizovao to što je htio.

Bošković tvrdi kako je bio ucjenjivan.

“Ucjenjivali su me tamo, tražili od mene da propuštam to što su gradili neke objekte. Ali, ja sam im rekao: „Momci ako imate potrebu vi iskoristite sve to što imate tamo“, ali nijesam znao da je to ovoliko i ovako”, naglašava Bošković.

pn je kazao i da biznismen Nenezić nije sam i da „tu postoji ekipa“.

“Ovo je nešto što nije preporučljivo nikome. Sad treba da branim neku sliku koja je na svoj način napadnuta opravdano. Tamo jedan detalj nije efektuiran, a to je da tamo nije bilo para, to je samo moja torbica i moje pare” , istakao je Bošković.

On smatra da je afera proizvod toga što je odbijao da povuče prijavu protiv ljudi koji navodno stoje iza ovog snimka.

I njegov kolega Vladan Juretić je kategoričan da nije kriv i dodaje da nadležni treba da ispitaju slučaj do detalja.

“Ja sam na raspolaganju i nikakve tu moje krivice nema. Nema nikakve zloupotreba, ali neka nadležni organi sve ispitaju, oni su pet mjeseci vodili postupak i nije se ništa moglo dokazati. Sve je namještaljka”, tvrdi Juretić.

Najčitanije