fbpx
NaslovnicaMina SportSimić: Najteže pripreme do sada

Simić: Najteže pripreme do sada

Podgorica, (MINA) – Muška rukometna reprezentacija Crne Gore zbog problema sa koronavisrusom tokom priprema za Evropsko prvenstvo odradila je samo jedan trening na kojem su bili svi pozvani igrači, kazao je golman Nebojša Simić.

On je istakao da su to bile najteže pripreme do sada, da je na treninzima nedostajalo pola ekipe, ili se radilo individualno.

Rukometaši Crne Gore sjutra putuju za Debrecin, bez Miloša Božovića, Nebojše Simovića i Mila Mijuškovića, kao i bez selektora Zorana Roganovića.

Simić je kazao da se malo radilo na taktici.

“A i to smo radili bez igrača, koji je važan za odbranu, pa igrača koji su bitni za napad. Pritom, konstantno smo bili u strahu od testova, razmišljali smo da će neko biti pozitivan, sve nas je to koštalo i atmosfere”, rekao je Simić.

On je naglasio da u takvoj situaciji ne zna šta da očekuje i da li bi trebalo nešto da se očekujm.

“U uvom trenutku nismo adekvatan rival Danskoj i fokus bi trebalo staviti na ostale dvije utakmice sa Slovenijom i Sjevernom Makedonijom. Danci su nedavno dobili Norvešku deset razlike, nemaju slučajeva zaraze. Biće skoro nemoguće igrati sa njima i da im pariramo”, rekao je Simić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije