fbpx
NaslovnicaMina SportRukometni savez obilježio jubilej i uručio plakete srebrnim rukometašicama

Rukometni savez obilježio jubilej i uručio plakete srebrnim rukometašicama

Podgorica, (MINA) – Rukometni savez obilježio je jubilej, i uručio plakete igračicama i članovima stručnog štaba reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

To je i deceniju kasnije jedina olimpijska medalja za Crnu Goru nakon obnove nezavisnosti.

Plakete igračicama i članovima stručnog štaba uručio je predsjednik Saveza Petar Kapisoda, a svečanosti su prisustvovali ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

Plakete su uručene Marini Rajčić, Radmili Petrović, Jovanki Radičević, Mariji Jovanović, Anđeli Bulatović, Sonji Barjaktarović, Maji Savić, Bojani Popović, Katarini Bulatović i Majdi Mehmedović.

Članice srebrnog tima u Londonu bile su i Milena Raičević, Suzana Lazović, Ana Đokić, Ana Radović i Jasna Tošković, kojima će plakete biti uručene naknadno.

Kao članovima stručnog štaba, plakete su uručene Emiru Bešliji i Snežani Damjanac, dok su selektor Dragan Adžić, Vlatko Đonović, Milanka Čelebić, Alen Pepić i Srđan Kojić zbog obaveza bili spriječeni da prisustvuju svečanosti.

Plaketa se dodjeljuje i Predragu Boškoviću, koji je 2012. godine bio predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije