fbpx
NaslovnicaMina SportPopović: Crna Gora i Srbija favoriti u grupi

Popović: Crna Gora i Srbija favoriti u grupi

Podgorica, (MINA) – Crna Gora je, uz Srbiju, favorit kvalifikacione grupe i međusobni dueli te dvije rukometne selekcije odlučivaće o prvom mjestu, kazala je selektorka Bojana Popović.

Crna Gora je voljom žrijeba u Cirihu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine svrstana u grupu sa Srbijom, Turskom i Bugarskom.

Popović je podsjetila da je Srbija igrala protiv Turske u baražu za Svjetsko prvenstvo i u tom dvomeču vidjelo se kolika je razlika između tih timova, odnosno da je Srbija mnogo bolja.

“Mnogo je vremena do oktobra i početka kvalifikacija, prvo moramo da vidimo raspored, ali jasno je da će ti mečevi u kvalifikacijama biti značajni, jer će nakon njih uvijek uslijediti neki važan izazov. U oktobru naime, imamo kvalifikacione mečeve koji su priprema za Svjetsko prvenstvu, dok u februaru imamo dva duela koji su uvertira za olimpijski kvalifikacioni turnir”, rekla je Popović.

Ona je naglasila da su Turska i Bugarska po kvalitetu iza Crne Gore.

“Sigurno je da će biti borbene i da se neće predavati, jer je Evropsko prvenstvo prošireno i svako vidi svoju šansu”, rekla je Popović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije