fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas su povoljni uslovi za vožnju, a ponegdje u sjevernim predjelima po kotlinama magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Oni su upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima odrona.

“Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja”, navode iz AMS-a.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihajlovica (Ranče) Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljena od 12 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-5, dionica Rožaje – Špiljani, zbog rekonstrukcija puta saobraćaj će biti u prekidu od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka, saobraćaj je obustavljen za sva vozila od 12 do 16 sati.

Na auto-putu „Princeza Ksenija“ zbog provjere i reparacije senzora u tunelima Mrke, Klopot, Vilac,Vjeternik, Mrki Krš, Kosman i Jabučki Krš biće privremeno zatvorena desna saobraćajna traka. Radovi će biti obilježeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.

Na putu Šćepan Polje-Nikšić sabraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvodjenja radova.

Na magistralnom putu M-1 dionica Debeli Brijeg-Meljine, lokalitet Sutorina zbog sanacije potpornog betonskog zida doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Uprava policije, Nikola Terzić, policija

Terzić predao dužnost Brđaninu

Podgorica, (MINA) - Dosadašnji direktor Uprave policije Nikola Terzić predao je dužnost Zoranu Brđaninu,...