fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog mogućih sitnijih odrona na sjeveru

Oprez zbog mogućih sitnijih odrona na sjeveru

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori danas se očekuje saobraćaj umjerenog intenziteta na putevima van gradskih sredina, saopšteno je iz Auto moto saveza, koji je upozorio na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

“Neophodno je da vozači voze oprezno, smanjenom brzinom i u potpunosti poštuju postavljenu signalizaciju”, kaže se u saopštenju.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije, saobraćaj će biti obustavljen od osam sati 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Dana 25.05, 26.05 i 27.05.2023 odobrava se totalna obustava saobraćaja u terminima od 09.00 do 12.00 i od 13.00 do 16.00 zbog izvodjenja asfalterskih radova u okviru investicionog presvlačenja asfaltnog kolovoza

Na dionici regionalnog puta R-23 Bogetići-Glava Zete, zbog asfaltnih radova, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

U istom terminu neće biti saobraćaja na dionici regionalnog puta R-17 dionica Čevo-Riđani.

Privremeno se odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova na sanaciji kosine ispred tunela Ivica, na magistralnom putu M-6 dionica tunel Ivica-Šavnik.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin, zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...