fbpx
17.1 C
Podgorica
September 26, 2022.
NaslovnicaServisne informacijeDobri uslovi za vožnju

Dobri uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (ASMCG).

Oni su upozorili da su na putevima duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni.

“Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja. U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave”, kazali su iz ASMCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ugrađeno 200 solarnih panela

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - U okviru projekta Solari 3000+ do sada su za 200 domaćinstava...