fbpx
NaslovnicaMina SportUlcinj domaćin Simpozijuma sportskih novinara jugoistočne Evrope

Ulcinj domaćin Simpozijuma sportskih novinara jugoistočne Evrope

Podgorica, (MINA) – Simpozijum sportskih novinara jugoistočne Evrope na temu Regionalna fudbalska liga, da ili ne? biće održan od petka do nedjelje na Adi Bojani, u organizaciji Udruženja sportskih novinara Crne Gore (USNCG) i Fudbalskog centra Caušević.

USNCG saopštilo je da će eminentni novinari i stručnjaci iz regiona iz svog ugla govoriti o prednostima i nedostacima, ali i budućnosti i zamkama koje bi pratile realizaciju tog takmičenja.

Na tu temu govoriće Lazar Nanev iz Sjeverne Makedonije, Zoran Kanački iz Srbije, Mirza Kolar iz Bosne i Hercegovine, predsjednik USNCG Veselin Drljević i portparol Fudbalskog saveza Branko Latinović.

Svoje aktivnosti predstaviće Paraolimpijski komitet, u čije ime će generalni sekretar Miloš Ranitović govoriti na temu Parasport u Crnoj Gori od Pekinga do Pariza, kao i Crnogorski savez sportske rekreacije Sport za sve, čiji će predsjednik Skupšine Budimir Bijelić predstaviti Programske aktivnosti Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve.

Na temu Sportsko novinarstvo između realnog i mogućeg govoriće član Upravnog odbora USNCG Boro Odalović.

Za učesnike i goste skupa u Ulcinju organizatori su pripremili krstarenje Jadranskim morem i rijekom Bojanom, obilazak ulcinjskog Starog grada i Fudbalskog centra Caušević i posjetu poznatoj Vinariji “Milović”.
(kraj) eml

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Pezer i Obradović najbolji u Draževini

Podgorica, (MINA) – Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mesud Pezer i Anđela Obradović iz Srbije,...