fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalPočela izgradnja tribine stadiona u Tuzima

Počela izgradnja tribine stadiona u Tuzima

Podgorica, (MINA) – Predsjednici Fudbalskog saveza Dejan Savićević i Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i direktor Fudbalskog kluba Dečić Paljo Drešaj položili su danas kamen temeljac i označili početak izgradnje nove tribine stadiona u Tuzima.

Saopšteno je da će se u prvoj fazi projekta graditi tribina kapaciteta 1.080 mjesta, u okviru koje će biti sve prostorije potrebne za organizaciju utakmica – nove svlačionice za timove i službena lica, ambulatna soba, press sala…

Investicija, koju će gotovo u cjelosti finansirati Fudbalski savez, iznosi oko 2,5 miliiona EUR.

Rok za završetak radova je 12 mjeseci.

Foto: FSCG

Savićević je kazao da mu je drago što je, poslije određenih administrativnih prepreka, počela izgradnja nove tribine stadiona u Tuzima.

“Nadam se da će radovi biti završeni u roku i da će Tuzi dobiti moderno fudbalsko zdanje. Želja nam je da, kada se izgradi ova tribina, nastavimo sa projektom i izgradimo još jednu, kako bi mogle da se igraju i međunarodne utakmice”, kazao je Savićević.

Đeljošaj se zahvalio Fudbalskom savezu na pomoći pri izgradnji tribine.

“Dugujemo veliku zahvalnost Fudbalskom savezu na dosadašnjoj uspješnoj saradnji. Dobili smo podršku za ovaj projekat i odmah se krenulo u izgradnju čim smo prikupili svu potrebnu dokumentaciju. Većinu sredstava obezbijedio je FSCG, a mi ćemo kao opština učestvovati sa oko deset odsto finansiranja. Nadam se da će i ubuduće naša saradnja biti uspješna kao do sada, rekao je Đeljošaj.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije