fbpx
NaslovnicaMina SportKomatina najbolji u Beogradu

Komatina najbolji u Beogradu

Podgorica, (MINA) – Takmičar podgoričkog Tekvondo kluba Olimp, Ognjen Komatina, osvojio je prvo mjesto na turniru E2 ranga Ex YU Open u Beogradu.

Komatina je u konkurenciji juniora, u finalnom meču kategorije do 73 kilograma, pobijedio Karla Marjanovića iz Hrvatske.

Foto: TK Olimp

Prethodno je slavio protiv Hrvata Svena Horovata 2:0, Darka Đorđijeva iz Sjeverne Makedonije i Ivana Đodana iz Hrvatske.

“Trijumfom u Beogradu Komatina je obezbijedio novih 20 poena na svjetskoj i evropskoj rang listi i dokazao da se nalazi u odlicnoj formi pred predstojece Svjetsko juniorsko prvenstvo u Južnoj Koreji, pocetkom oktobra”, rekao je trener Balša Radunović.

U mlađim kategorijama, uspješan nastup Olimpa upotpunio je Relja Komatina koji je bio drugi, nakon pobjeda nad predstavnicima Srbije, Veljkom Stefanovićem i Grkom Eordaikijem Dinamijem.

U finalu izgubio je od domaćeg borca Strahinje Vasića.

U prvom kolu zaustavljena je Nina Boljević od Kasije Nešović, dok je Lana Boljević nakon uvodne pobjede protiv Hane Kovačević iz Srbije izgubila domaće predstavnice Katarine Kobiljski u borbi za medalju.

Turnir je okupio više od 600 takmičara iz država regiona.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije