fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalVukotić objavio spisak za duele sa Švedskom i Irskom

Vukotić objavio spisak za duele sa Švedskom i Irskom

Podgorica, (MINA) – Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača koji konkurišu za duele sa Švedskom i Republikom Irskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora će 8. oktobra igrati sa Švedskom u Helsingborgu, dok će četiri dana kasnije ugostiti Republiku Irsku.

Vukotić za te duele računa na 26 igrača.

Na spisku su:
golmani – Nikola Ivezić (Podgorica), Lazar Baltić (Mornar) i Petar Radulović (Kom);

odbrana: Anto Babić (Budućnost), Marko Matanović, Nikola Janjić (Sutjeska), Ognjen Obradović (Iskra), Džonatan Drešaj (Dečić), Stefan Milić (Dinamo Z, Hrvatska), Đorđe Šaletić (Iskra), Nemanja Perović (Famalisao, Portugal) i Rastko Marsenić (TSC, Srbija);

vezni red: Srđan Krstović (Zeta), Danilo Pešukić (Dečić), Andrija Ražnatović (Budućnost), Milan Vukotić (Dinamo Z, Hrvatska), Aleksa Latković (Rudeš, Hrvatska), Arnel Kujović (Kotbus, Nemačka), Ivan Bojović i Ognjen Gašević (Rudar);

napad: Lazar Mijović (Budućnost), Zaim Divanović (Petrovac), Nikola Krstović (Dunajska Streda, Slovačka), Omar Sijarić (Aue, Njemačka), Vuk Striković (Rudar) i Ivan Vukčević (Zeta).

Vukotić je kazao da crnogorsku selekciju očekuju dva teška meča.

“Gostujemo Švedskoj, kvalitetnoj ekipi, u čiji kvalitet smo se uvjerili u Podgorici. Tada smo dobro odigrali, ali nam je falilo sreće da dođemo do bar jednog boda. Nadam se da sličnu igru možemo prikazati i ovog puta. Sa Irskom još nijesmo igrali, ali smo kroz analizu vidjeli da se radi o odličnoj ekipi, posebno jakoj na fizičkom planu”, rekao je Vukotić.

Govoreći o predstojećim duelima, kazao je da je svjestan težine izazova, navodeći da se Crna Gora neće unaprijed predati.

“Moramo dati svoj maksimum u ovom momentu ukoliko želimo da dođemo do povoljnog rezultata”, rekao je selektor Vukotić.

Crnogorska selekcija nakon četiri odigrana meča u grupi F ima četiri boda.

Savladala je Luksemburg u gostima, remizirala sa Bosnom i Hercegovinom u Podgorici i upisala poraze od Švedske i Italije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije