Naslovnica Mina Sport Sukno i zvanično na klupi Primorca

Sukno i zvanično na klupi Primorca

Podgorica, (MINA) – Legendarni hrvatski vaterpolista, Sandro Sukno i zvanično novi je trener Primorca, saopšteno je iz kotorskog kluba.

Sukno je potpisao ugovor sa Primorcem i u kotorskom klubu počeće trenersku karijeru.

On je svojevremeno bio najbolji vaterpolista svijeta, igrajući za Jug, Primorje i Pro Reko.

“Potpisom smo, možemo reći i službeno, dogovorili saradnju i da sam postao trener Primorca, što mi čini veliko zadovoljstvo. Na čelu sa predsjednikom Mlađanom Janovićem krećemo u ozbiljnu organizaciju, jer Primorac zaslužuje da se vrati na stare staze, kada je prije desetak godina bio i prvak Evrope”, rekao je Sukno.

On je istakao da Primorac ima talentovane igrače, navodeći da nijesu imali uslove za rad.

“Primarno očekujemo skoro otvaranje bazena, kako bi mogli organizovati cijelu strukturu kluba i krenuti ozbiljno raditi. U dogledno vrijeme očekujemo postizanje rezultata u igri, što je najbitnije u sportu. Želja nam je pobjeđivati”, rekao je Sukno.

Predsjednik kotorskog kluba, Mlađan Janović kazao je da je, u dogovoru sa sportskim direktorom Antoniom Petrovićem, procjenio da je Sukno pravi izbor.

“Vjerujemo da će pored ozbiljnog i predanog rada dodatni stimulans mladoj ekipi u prvom timu biti i to što za trenera imaju vaterpolo legendu poput Sandra Sukna. Tim potezom pokazujemo i da smo odlučni u namjeri da Primorac vratimo na staze uspjeha”, rekao je Janović.

On je naglasio da su u kotorskom klubu svjesni da im predstoji dug put, ali i da su uvjereni da upornim radom mogu uspjeti.

Najčitanije

Do sada odobrene subvencije u iznosu od 2,52 miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Putem programa za subvencionisanje julskih zarada zaključno sa četvrtkom je isplaćeno...