fbpx
Naslovnica Mina Sport Fudbal Radulović: Kvalitet rivala motiv više crnogorskim fudbalerima

Radulović: Kvalitet rivala motiv više crnogorskim fudbalerima

Podgorica, (MINA) – Kvalitet Holandije i Turske biće dodatni motiv crnogorskim fudbalerima da odigraju dobro i dostojno reprezentuju crnogorski fudbal, kazao je slektor Miodrag Radulović.

Crnogorska reprezentacija danas će početi pripreme za duele sa Holandijom i Turskom, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Radulović je kazao da je Holandja treća najbolja fudbalska selekcija koja dolazi u Podgoricu, nakon Engleske i Italije.

“Uvijek kada se igra za reprezentaciju onda su motivi najveći i ne treba dodatna motivacija posebno za grupu igrača koja to tako i doživjava.
Igramo sa dvije selekcije koje su po mom mišljenju najbolje u grupi, koje su igrale na posljednjem Evropskom prvenstvu i čiji je cilj direktan plasman na šampionat”, kazao je Radulović na brifingu.

On je istakao da su predstojeći dueli prava prilika za crnogorske fudbalere da pokažu svoj kvalitet.

“Nadam se da ćemo pokazati dobru igru, kao i u prethodnih osam utakmica. Mi smo ekipa koja je najmanje oscilirala i vjerujem da ćemo ostvariti rezultat koji će biti zalog za budućnost tima”, rekao je Radulović.

Crnogorski selektor naglasio je da u odnosu na oktobrasku listu nije mogao da računa na pet igrača.

“Levante je zamolio da oslobodimo obaveza Nikolu Vukčevića jer je u procesu oporavljanja od teške povrede. Još prima terapiju i ima specijalan tretman treninga i oporavka. Šćekić je dobio koronavirus, Mugoša se još nije oporavo od povrede u meču sa Gibraltarom. Njima su se pridružili povrijeđeni Dragojević i Ivanović”, rekao je Radulović.

Komentarišući poziv Iliji Vukotiću, crnogorski selektor je kazao da su pratili igre fudbalera Boaviste i da su predstojeći dueli prava prilika da se “okuša u seniorskom timu”.

“Teren jedino mjerilo, svi grači koji pokažu kvalitet i formu, vrata seniorskog tima su im otvorena. Vukotić igra u jakoj ligi, pratimo njegove igre i došao je trenutak da se okuša u A timu”, rekao je Radulović.

Dueli sa Holandijom i Turskom na programu su 13. i 16. novembra u Podgorici.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Danilovgrad prepoznao šansu u otvaranju novih preduzeća

Danilovgrad, (MINA-BUSINESS) – Danilovgrad je vjerovatno opština sa najvećim brojem otvorenih novih preduzeća i...