fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalOsmajić: Fudbalska reprezentacija ima budućnost

Osmajić: Fudbalska reprezentacija ima budućnost

Podgorica, (MINA) – Utakmica sa Holandijom pokazala je da fudbalska reprezentacija Crne Gore ima kvalitet i budućnost, kazao je reprezntativac Milutin Osmajić.

Asistent kod prvog kola crnogorske reprezentacije kazao je da Crna Gora nije imala sreće tokom kvalifikacija.

“Ne može baš svako da se vrati poslije dva gola minusa protiv jedne takve velesile. Mi smo u tome uspjeli. Bili smo odlični u finišu utakmice i zasluženo osvojili bod koji mnogo znači, rekao je Osmajić.

On je, nakon remija sa Holandijom, kazao da je srećan i uzbuđen, ne samo zbog sebe, već i svih ostalih momaka što su ostvarili lijep epilog protiv Holandije.

“I mi mladi smo pokazali da se na nas može ozbiljno računati. Ova reprezentacija ima budućnost”, poručio je fudbaler Kadiza.

Govoreći o predstojećem duelu sa Turskom, asistent u stručnom štabu Miodrag Džudović, kazao je da treba pokušati da pristup bude kao protiv Holandije.

“Da budemo organizovani, borbeni i disciplinovani na terenu. Svaki igrač treba da pruži maksimum, ako bude tako sve će doći na na svoje mjesto. Vjerujem da im možemo parirati na kvalitetan način”, rekao je Džudović, .

On je, komentarišući selekciju Turske, kazao da se radi se o kvalitetnoj reprezentaciji, koja je u prvom dijelu kvalifikacija bila u velikom usponu.

“Doživjeli su pad na Evropskom prvenstvu, iako su njihova javnost i navijači imali velike ambicije, a došla je i smjena selektora. Sada su u sitiaciji da njima treba, ali mi ćemo biti spremni. Igramo za sebe i svoju državu i grb. Izaći ćemo na teren dostojanstveno, pružiti maksikim, pa ko bude bolji neka pobijedi”, poručio je Džudović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije