20.6 C
Podgorica
April 8, 2020.
Naslovnica Mina Sport Odgođena manifestacija Montenegro biznis ran

Odgođena manifestacija Montenegro biznis ran

Podgorica, (MINA) – Revijalno sportsko takmičenje, Montenegro biznis ran /Montenegro Business Run/ zbog sprječavanja širenja koronavirusa odgođeno je za 1. oktobar, saopštili su organizatori.

Manifestacija je bila planirana za 23. april u Podgorici, kod vinskog podruma Šipčanik.

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su se prijavili ili najavili učešće i da vas informišemo da vaše prijave i uplate važe za novi termin”, piše u saopštenju.

Navodi se da je Montenegro biznis ran jedinstven korporativno-sportski dogadjaj, čiji zadatak je usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, kao i bolju interpersonalnu komunikaciju kako zaposlenih unutar kompanije tako i među kompanijama.

Trka će biti održana kod vinskog podruma Šipčanik, na stazi dugoj 5.000 metara, a pravo učešća imaju svi zaposleni u privatnom i javnom sektoru.

Takmičari će se nadmetati pojedinačno, muškarci i žene i ekipno. U ekipnom takmičenju računaju se najbolja tri vremena takmičara iz svake firme od čega najmanje jedno mora biti žena.

Najčitanije

MA produžuje ugovore sa zaposlenima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Izvršni menadžment nacionalnog avio-prevoznika Montenegro Airlines (MA) je prije nekoliko dana,...