fbpx
NaslovnicaMina SportMeridianbet novi sponzor Vaterpolo plivačkog saveza

Meridianbet novi sponzor Vaterpolo plivačkog saveza

Podgorica, (MINA) – Kompanija Meridian bet novi je sponzor Vaterpolo plivačkog saveza, a saradnja je dogovorena do kraja naredne godine, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor su potpisali direktor Saveza, Radovan Milinić i portparol Meridianveta Lucija Anđelić.

Milinić je kazao da potpisivanje sponzorskog ugovora dolazi u otežanim okolnostima za funkcionisanje cjelokupnog sporta zbog pandemije koronavirusa.

“Vaterpolo pčlivački savez zato izražava posebnu zahvalnost kompaniji Meridianbet, što se odlučila za saradnju sa nama i dala nam priliku da promovišemo njene usluge. Iskreno se nadamo da je potpisivanje ugovora samo početak uspješne višegodišnje saradnje”, kazao je Milinić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da će Vaterpolo plivači savez uraditi sve da kroz svoje aktivnosti novi sponzor dobije što značajniji propagandni prostor.

“U februaru naredne godine očekuje nas kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Nadamo se i očekujemo plasman u Tokio. Podrška Meridianbeta dolazi u pravom trenutku i u toliko nam je i značajnija”, kazao je Milinić.

Portparol Lucija Anđelić da kompaniji koju predstavlja zadovoljstvo što je ostvarena saradnja sa Vaterpolo plivačkim savezom.

“Zaista nam je zadovoljstvo biti dio njihovog tima i za početak saradnje da im poželim sreću u narednim utakmicama i da nam donesu što više medalja”, kazala je Anđelić.

Milinić je predstavnici novog sponzora uručio vaterpolo kapicu i majicu vaterpolo reprezentacije.

Najčitanije