fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalCrnogorski Telekom i Fudbalski savez produžili saradnju

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) produžili su saradnju na još godinu.

To je 13. sezona za redom kako je Crnogorski Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom Prva crnogorska fudbalska liga (TPCFL).

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su predsjednik FSCG Dejan Savićević, izvršna direktorica Crnogorskog Telekom Dina Cibulskaja i direktor Komericijalnog sektora Predrag Perković.

Savićević je, nakon potpisivanja ugovora, kazao da je zadovoljan nastavkom saradnje sa Crnogorskim Telekomom, partnerom koji je uz Fudbalski savez Crne Gore već 13 godina.

“Crnogorski Telekom je pružao snažnu podršku Savezu i fudbalu u našoj zemlji, koja je bila je od ogromnog značaja za Prvu crnogorsku fudbalsku ligu, već godinama prepoznatu po našem generalnom sponzoru. Izuzetno cijenimo napore Crnogorskog Telekoma da, u veoma zahtjevnom finansijskom periodu, nađe način da nastavi investiranje u sport, pogotovo u fudbal”, rekao je Savićević.

On je kazao da je siguran da će svi članovi Fudbalskog saveza na pravi način cijeniti odgorovnost koju Crnogorski Telekom pokazuje konstantnim ulaganjem u sport.

“Nastavićemo da zajedničkim promovisanjem fundamentalnih vrijednosti fudbalske igre – solidarnosti, odgovornosti, fer-pleja i zdravog života – na najbolji način utičemo na kompletno crnogorsko društvo i doprnesemo da svi zajedno budemo bolji, na fudbalskom terenu i van njega”, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza.

Izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma Dina Cibulskaja ističe da podrška sportu dobija na značaju u novonastalim okolnostima.

“Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine uz Fudbalski savez, našu reprezentaciju i crnogorske fudbalere jer vjerujemo da u posljednjih gotovo deceniju i po, koliko Telekom intenzivno ulaže u crnogorski sport, podrška našim sportistima nikad nije bila važnija”, rekla je Cibulskaja.

Prema njenim riječima, situacija u kojoj se našlo cijelo društvo međutim ne zahtjeva samo prilagođavanje na novonastale okolnosti već i solidarnost i odlučnost.

“Koliko god trenutne prilike izgledale izazovno, uvjereni smo da ćemo i kao partneri i kao zajednica izvući pouke, promisliti kako će u budućnosti izgledati sport, i pronaći modele kako da na najbolji način promovišemo pobjednički duh, fer-plej, jedinstvo i timsku igru – ideale koji se najbolje podstiču kroz sport, kazala je Cibulskaja.

Najčitanije