fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalĆetkoviću Trofej Radija Crne Gore

Ćetkoviću Trofej Radija Crne Gore

Podgorica, (MINA) – Fudbaler Sutjeske Marko Ćetković najbolji je strijelac Telekom Prve crnogorske fudbalske lige u sezoni 2019/2020, u takmičenju za trofej Radija Crne Gore, odlučio je sportski program te medijske kuće.

Ćetković je, do odluke Fudbalskog saveza o prekidu prvoligaškog takmičenja, bio vodeći na listi sa deset postignutih golova.

“U donošenju odluke sportski program Radija Crne Gore vodio se istim kriterijumima, kao i Fudbalski savez, kod utvrđivanja poretka klubova”, saopšteno je iz te medijske kuće.

Foto: MINA

Navodi se da će Trofej radija Crne Gore biti na prigodan način uručen najboljem strijelcu u protekloj sezoni kada to omogući epidemiološka situacija.

“O tome ćemo javnost blagovremeno obavijestiti”, saopšteno je iz sportske redakcije Radija Crne Gore.

Najbliži pratioci Ćetkoviću u borbi za trofej, sa po golom manje, bili su Sava Garadašević iz Koma, fudbaleri Budućnosti Igor Ivanović i Draško Božović, Božo Marković iz Sutjeske, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević, koji je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za Grbalj.

Foto: FSCG:ME

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

U narednih pet laureati su bili golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije

Đinović u četvrtfinalu EP u Beogradu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski bokser Tomislav Đinović plasirao se u četvrtfinale seniorskog prvenstva Evrope...