fbpx
NaslovnicaMina SportBez pobjede drugog takmičarskog dana

Bez pobjede drugog takmičarskog dana

Podgorica, (MINA) – Crnogorski karatisti bez pobjede završili su drugi takmičarski dan Svjetskog prvenstva u Dubaiju.

U kategoriji do 67 kilograma Nenad Dulović bio je slobodan u prvom kolu, dok je u drugom izgubio od Azerbejdžanca Turala Agalarzadea.

Meč je završen neriješeno (4:4), a presudio je prvi osvojeni poen azerbejdžanskog borca.

Slobodna na startu bila je i Anja Jović do 50 kilograma, a u drugom kolu izgubila je od Čaime Elhaiti iz Maroka 1:0, koja je zaustavljena u polufinalu.

Do 55 kilograma Jovana Strujić je u prvom kolu izgubila od Valerije Kumizaki iz Brazila 4:1, dok je od Ksenije Rajović, u kategoriji do 61 kilogram, bolja bila Mativani Murugešan iz Malezije 3:2.

Sjutra trećeg takmičartskog dana, takmičenje će nastaviti Predrag Smolović u kategoriji preko 84 kilograma, a protivnik na startu repesaža biće mu Meksikanac Migel Garibaj.

Na tatami će i kataši Vladimir Mijač i Biserka Radulović, a predviđeno je i prvo kolo ekipnih takmičenja u borbama.

Crna Gora će imati predstavnika u ženskoj konkurenciji, a akipu će činiti Marina Raković, Milena Jovanović, Ksenija Rajović i Vasilisa Bujić

Za petak najavljen je nastavak ekipnih takmičenja u borbama i nadmetanja u katama ekipno, a crnogorski karate predstavljaće tim u sastavu Vladimir Mijač, Kenan Nikočević i Arijan Kočan.

U subotu su na programu mečevi za bronzane medalje i finala u katama i borbama pojedinačno, dok će se u nedjelju, posljednjeg takmičarskog dana, za odličja boriti ekipe.
(kraj) eml

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije