fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSZavršena velika praznična nagradna igra Telekoma

Završena velika praznična nagradna igra Telekoma

Crnogorski Telekom izvukao je dobitnike nagrada velike praznične pripejd nagradne igre koju je kompanija organizovala tokom decembra. Tako su svi pripejd korisnici Telekoma, koji su do 30. decembra aktivirali bilo koju pripejd opciju, učestvovali u trci za neku od vrijednih nagrada. Iz Telekoma podsjećaju pripejd korisnike, bez obzira na to da li su nešto osvojili, da sve opcije koje aktiviraju do kraja januara vrijede duplo.

Pametni telefoni koje poklanja Telekom otišli su u ruke sljedećih dobitnika:

  • Samsung Galaxy A52s – Marijana Tomić
  • Samsung Galaxy A12 – Milka Krstonijević
  • Xiaomi Redmi Note 10S – Marijana Pavlović
  • Xiaomi Redmi 9 – Sulejman Penava

Godinu besplatnih poziva u mreži dobili su Bojana Varajić, Zoran Gazivoda, Nikoleta Ljunđuraj, Nusret Murić i Marija Piper.

Mogućnost da godinu dana surfuju besplatno osvojili su Refik Markišić, Goran Ljutić, Mile Rajak, Ranka Tomašević i Ljilja Vuković.

100 eura za pozive i internet od danas imaju Danica Sekulić, Batrić Šćepanović, Milica Kaluđerović, Dejan Stanojević i Zagorka Došljak.

Više kontakata (i više svega) u ovo doba godine je neizbježno, poručuju iz Telekoma, pa svaka poripejd opcija do 31. januara donosi duplo više sadržaja. Isto važi i za trajnu opciju 500 jedinica, čiji će sadržaj biti dupliran sa svakim obnavljanjem u toku ovog perioda, bilo da je korisnik već aktivirao tu opciju ili je aktivira sada.

Kako duple opcije izgledaju u praksi, može se pronaći na ovoj stranici: https://telekom.me/privatni-korisnici/pripejd-opcije

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...