NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSTelekom Magenta 1 poklon za početak škole - pametni sat za djecu...

Telekom Magenta 1 poklon za početak škole – pametni sat za djecu sa minutima i internetom

Početak septembra važan je za cijelu porodicu jer se za školu pripremaju i djeca i roditelji, a polazak u školu možete učiniti lakšim ako na vrijeme obezbijedite sve što je djetetu i vama potrebno. Crnogorski Telekom je zbog toga u sklopu Magenta 1 paketa, uz aktivaciju ili produženje ugovora do kraja septembra, pripremio idealan poklon za školarce – pametni sat za djecu MyKi Watch Lite 4, i Smart Extra tarifa besplatno tokom dvije godine za nove korisnike, i uz poseban popust za produženje ugovora.

Magenta 1 je od strane korisnika odavno prepoznata kao najbolje rješenje Telekoma za cijelu porodicu, pa su u ovoj kompaniji odlučili da poklonom za đake dodatno naglase tu dimenziju, a pojašnjavaju da su MyKi Watch Lite 4 pametni sat za djecu odabrali jer je s njim komunikacija djeteta s roditeljima laka i pouzdana i roditelj uvijek zna gdje je dijete.

MyKi pametni sat omogućava dvosmjernu komunikaciju, slanje glasovnih poruka i slika roditelju, SOS dugme za pozive ka dva odabrana broja kad dijete pritisne SOS, zatim što tačniju lokaciju djeteta, ali i zabavne matematičke igre i mogućnost da se podesi alarm kao podsjetnik na glavne aktivnosti ili zadatke dana.

Smart Extra tarifa kreirana da osigura resurse za sadržaj koji će omogućiti da sat funkcioniše bez smetnji, i po mjeri djetetovih potreba. Uključuje neograničene pozive u mreži, minute ka drugim mrežama u Crnoj Gori i neograničen internet neophodan za funkcionisanje sata. Novi korisnici koji tokom septembra odaberu Magenta 1 paket, uz MyKi Watch Lite 4 dobijaju Smart Extra paket besplatno tokom dvije godine, dok oni korisnici koji produže ugovor tarifu plaćaju svega 2.06 eur mjesečno.

Uz poklon za početak školske godine, korisnicima Crnogorkog Telekoma na raspolaganju su i ostale mogućnosti koje nudi Magenta 1 paket kao najsavremeniji koncept na tržištu.

Magenta 1 tako uz uobičajene benefite – brži kućni internet, TV bilo gdje, uključene gigabajte za YouTube, HBO GO i Radio na postpaid broju – korisnicima nudi opcije koje je Telekom prvi u Crnoj Gori predstavio na ovaj način. Riječ je o Magenta 1 besplatnim porodičnim dodacima među kojima su Lovćen osiguranje stana u vrijednosti polise do 20.000 eura, ORYX pomoć na putu ili Kaspersky Safe Kids aplikacija, koji se aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju ili SMS-om bez dodatne naknade.

Osiguranje stambenog objekta uz limit nadoknade do 20.000 eura u partnerstvu sa Lovćen osiguranjem korisnicima omogućava da osiguraju nekretninu u kojoj koriste Magenta 1 paket. Pomoć na putu podrazumijeva besplatnu tehničku pomoć na putu u slučaju kvara na vozilu ili saobraćajne nezgode. Telekom ovu uslugu realizuje u saradnji sa ORYX Assistance kompanijom. Kasperski Safe Kids – aplikacija za roditeljsku kontrolu – pomaže roditeljima da osiguraju bezbjednost svoje djece na internetu. Više detalja o porodičnim dodacima dostupno je na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/magenta-1-privatni

Pomoć na putu i osiguranje stana korisnicima su na raspolaganju tokom trajanja ugovora, dok je validnost Kaspersky Safe Kids aplikacije 12 mjeseci. Korisnik može da odabere jednu od opcija i besplatno je aktivira kroz Telekom ME aplikaciju (u dodatnim opcijama potražite Porodične dodatke), putem SMS-a (ORYX PROMO ili OSG STAN PROMO ili KASPERSKY PROMO na 1447), pozivom na broj 1500 ili u posjetom nekog od T-Centara.

Sve one koji već koriste neke od servisa Telekoma i do kraja godine prelaskom na Magentu 1 dodaju i jedan novi servis – internet ili Extra TV – Telekom oslobađa plaćanja polovine pretplate tokom prva tri mjeseca trajanja ugovora. Korisnici dva nova servisa, i interneta i Extra TV-a, plaćaće polovinu pretplate prvih šest mjeseci.

Popust na Smart Extra tarifu važi dvije godine. Nakon isteka ugovora, mjesečna cijena Smart Extra tarife za sve korisnike iznosi 2.95 eur.

Više informacija o novim Magenta 1 paketima i dodatnim opcijama dostupno je na sajtu kompanije https://telekom.me/

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije