fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSSuper One ponuda - Naruči najnoviji Huawei P60 Pro i dobijaš pametni...

Super One ponuda – Naruči najnoviji Huawei P60 Pro i dobijaš pametni sat na poklon

One je u partnerstvu sa kompanijom Huawei svojim korisnicima obezbijedio sjajnu ponudu. Od 17. do 29. maja kod ovog mobilnog opratora možete putem sajta 1.me  rezervisati najnoviji model telefona Huawei P60 Pro, koji se ističe vrhunskim performansama i karakteristikama kamere, što ga čini jednim od najnaprednijih pametnih telefona u domenu fotografije trenutno dostupanih na tržištu.

Zahvaljujući najnovijem modelu ovog telefona svaki korisnik može poput profesionalnog fotografa zabilježiti svoje važne životne trenutke, jedinstvene emocije i iskustva, ali i sa rezervisanim i kupljenim telefonom u kompaniji One, postati takođe vlasnik pametnog sata – Huawei Watch GT3 Active koji dobija kao poklon.

U kompaniji One ističu da su veoma zadovoljni što su i među korisnicima, ali i vodećim brendovima prepoznati kao lideri u organizaciji preorder promocija za najnovije flagship modele.

“Nastavljamo da predstavljamo najnovije modele mobilnih telefona svjetskih brendova na tržištu Crne Gore, a ova promocija sa Huawei-jem nije izuzetak. Raduje nas što ćemo biti prvi koji će omogućiti našim korisnicima da rezervišu najnoviji Huawei P60 Pro. Sigurni smo da će svi koji žele odlične performanse i savršene slike, odabrati upravo ovaj telefon. Osim toga, veoma smo ponosni na ekskluzivnost koju imamo u ponudi sa najnovijim modelom Huawei pametnog sata – Huawei Watch Ultimate, koji ćemo uskoro imati u našim poslovnicama,” kazao je Miraš Šljivančanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.

Miraš Šljivančanin
foto: One

Šljivančanin ističe da je ova promocija u skladu sa strategijom kompanije One da uvijek budu u korak sa najnovijim tehnološkim trendovima i da ponude najbolje proizvode na tržištu.

“Ovo je sjajna prilika za naše korisnike da osiguraju sebi najnoviji Huawei telefon i pritom dobiju vrhunski sat kao poklon. Ovo je takođe prilika i za nas da pokažemo posvećenost našim korisnicima i da se zahvalimo na povjerenju koje nam ukazuju,” kazao je Šljivančanin.

Iz kompanije One pozivaju da rezervišete najnoviji model Huawei telefona, ostvarite pravo na vrijedan poklon i postanete dio One zajednice zadovoljnih korisnika.

https://wetransfer.com/downloads/b24637572acb068b10eded8d6dd6ff9a20230517053528/61fb7af791efb4a3ada5df99303d585e20230517053528/99b438

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...