NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPenzioneri, vrijeme je za opustanje uz specijalnu ponudu, sada i TV usluga

Penzioneri, vrijeme je za opustanje uz specijalnu ponudu, sada i TV usluga

Podgorica, 16. februar 2022. – Kompanija MTEL je za crnogorske penzionere pripremila specijalnu ponudu u mobilnoj telefoniji i kao i u oblasti TV usluga pa će naši najstariji građani uživati uz najviše minuta, poruka i Interneta, uz nove telefone na rate.

U okviru SENIOR MAX paketa korisnici dobijaju  5000 minuta u MTEL  mobilnoj I fiksnoj mreži, 250 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, čak 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 20 GB Interneta.

Uz SENIOR EXTRA paket korisnici dobijaju neograničene pozive ka mobilnoj i fiksnoj MTEL mreži, 300 minuta ka ostalim mrežama u CG, neograničene SMS poruke ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 30 GB Interneta odnosno. Za nove korisnike Senior paketa pripremili smo i novu  ponudu mobilnih aparata Vivo Y01 3/32GB I Realme C21Y uz mjesečne rate već od 5 e mjesečno.

Penzioneri će nesumnjivo uživati uz još više besplatnih minuta i još više Interneta i provesti nezaboravne trenutke sa svojom porodicom i prijateljima i uz omiljene TV sadržaje. Za njih smo pripremili najbolju ponudu, sjajne benefite i najpovoljnije cijene. U ponudi su MINI TV paket sa preko 60 najboljih TV kanala po cijeni od 5,90e i PLUS TV paket sa više od 200 TV kanala uz mjesečnu pretplatu od 10,90e.

Iz TV Ponude za penzionere  izdvajamo i BOX2.1 paket sa preko 200 TV kanala uz 50% pretplate prvih 6 mjeseci uz besplatan MAXI paket čime se štedi čak 28 e mjesečno, uz gratis uslugu na dodatnom TV uređaju u kući tu su  i neograničeni pozivi unutar MTEL fiksne mreže.

Od ostalih benefita izdvajamo i 1000 minuta  ka MTEL mobilnoj mreži u okviru fiksne telefonije, kao i mogućnost kupovine televizora na rate. Uz 50% popusta pretplata prvih 6 mjeseci cijena za ovaj paket je 12,50e.

U cilju daljeg unaprjeđenja servisa za crnogorske penzionere, a u duhu dobre saradnje , najnoviju ponudu realizovaćemo u saradnji  sa Fondom PIO kroz Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kojim će svim penzionerima u Crnoj Gori u budućnosti biti omogućeni još povoljniji uslovi korišćenja i plaćanja svih telekomunikacionih usluga. U okviru saradnje a u duhu tradicije MTEL-a planirano je i organizovanje edukativnih Internet radionica.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije