fbpx
8.8 C
Podgorica
December 7, 2021.
Naslovnica MINA Servisi MINA OTS Otključani TV kanali do kraja januara

Otključani TV kanali do kraja januara

Najbolja novogodišnja ponuda dostupna svima!

Podgorica, 15. novembar 2021. – Kompanija MTEL ove godine u susret novogodišnjim praznicima kreće ranije i pripremila je mnogo lijepih iznenadjenja za sve korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od danas pa sve do 31.01.2022. mBOX i m:SAT korisnici će imati omogućen pristup TV kanalima.

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ i to počev od 15.12.2021. godine. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije obezbijeđen je 50% popust na pretplatu prvih 6 mjeseci, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala. I tu nije kraj iznenađenjima jer za sve koji odaberu neko od mBOX 4 paketa dobijaju na poklon Realme 7i telefon i mogućnost premotavanja do 7 dana unazad.

Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz  neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svijeta.

Kao dodatni benefit, postojeći korisnici MTEL kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30 % popusta na pretplatu za odobrani m:SAT paket.

Korisnici  mBOX paketa i m:SAT paketa mogu da uživaju sada mogu navijati i za svoj omiljeni tim jer je ponuda obogaćena najboljim fudbalskim ligama na svijetu. Podsjećamo da u BOX paketima gledaoci uživaju u preko 250 vrhunskih TV kanala, od kojih izdavajamo SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih pet Arena Sport HD kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije