fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNova generacija T Phone 2 i T Phone 2 Pro od danas...

Nova generacija T Phone 2 i T Phone 2 Pro od danas u poslovnicama Telekoma

Šampion u odnosu cijene i performansi, nova generacija T Phone pametnih telefona, koje je u partnerstvu sa kompanijom Google razvio i lansirao Dojče Telekom, od danas su dostupni u poslovnicama Telekoma, a mogu se poručiti i putem sajta.

Novi, unaprijeđeni model, atraktivnog dizajna, donosi moćan procesor, veliki ekran i kamere visoke rezolucije, razvijan uz visok stepen primjene standarda ekološke održivosti i u kombinaciji s vrlo pristupačnom cijenom, predstavlja odlično rješenje „za svačiji džep“.

T Phone 2 i T Phone 2 Pro – snaga u vašim rukama!

Telefon je softverski i hardverski osmišljen za izvrsnost, pruža glatko iskustvo pretraživanja interneta i online komunikacija u najbržoj 5G Telekom mreži. Sa Snapdragon® 6 Gen 1 procesorom, revolucionarnih performansi  u ovom cjenovnom segmentu, novi T Phone omogućava vrhunski kvalitet video poziva, neprekidan striming, savršeno iskustvo multitaskinga i igranja igara na mobilnom telefonu. FHD+ 120 Hz ekran sa dijagonalom od 6.6 (T Phone 2), odnosno FHD+ AMOLED 120 Hz od 6.8 inča (T Phone 2 Pro), trostruka kamera i četvorostruka kamera visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom, donose veći kontrast, jasne, oštre i živopisne fotografije, bez obzira na uslove u kojima su napravljene. Uređaji nude veliki kapacitet baterije i prostora za skladištenje, brzo i bežično punjenje, uz opciju dual SIM-a, koja obuhvata nano SIM i eSIM karticu.

Primjena ekoloških standarda i snažne performanse

Nova T Phone generacija ostvaruje i odlične rezultate u ekološkom rangiranju (Eco rating), a nosilac je i “Green Magenta” oznake, koja se dodeljuje proizvodima koji doprinose zaštiti životne sredine i odgovornom korišćenju resursa. Procesi i materijali korišćeni u proizvodnji uređaja podrazumijevaju značajno smanjenje emisija CO2, kroz pametno upravljanje resursima, idealni su za reciklažu i upakovani u održive, razgradive materijale.

5G telefoni za svačiji džep

Razvoj 5G mreže donosi superiorne brzine i korišćenje različitih, najzahtjevnijih digitalnih sadržaja, a ima smisla ukoliko je pristup tehnologiji najnovije generacije omogućen svima. T Phone 2 i T Phone 2 Pro odgovaraju na ovaj zahtjev, sa najkonkurentnijom cijena/performanse kombinacijom na tržištu, u duhu slogana Telekoma „Connecting your world“, čine mogućim koršćenje naprednih tehologija i povezivanje bez ograničenja.

Za više informacija pratite zvaničnu stranicu www.telekom.me i društvene mreže Crnogorskog Telekoma.

Najčitanije

Sindikat Luke Bar podržava zaposlene u Montecargu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Sindikat Luke Bar, prema riječima njegovih predstavnika, pruža punu podršku zaposlenima...