fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMagenta ponedjeljak – igraj danas i osvoji glavnu nagradu, putovanje i VIP...

Magenta ponedjeljak – igraj danas i osvoji glavnu nagradu, putovanje i VIP aranžman za koncert PINK u Briselu

Magenta ponedjeljak, nagradna igra Telekoma – razlog da prvi dan u sedmici iščekujete sa nestrpljenjem.

Nagradna igra počinje danas, jednostavnom kvalifikacijom za fantastičnu glavnu nagradu – vodimo vas na putovanje u Brisel na koncert PINK za dvije osobe, poklanjamo VIP karte, uz pokrivene troškove smještaja i prevoza! Korisnici TelekomME aplikacije, koji danas u okviru Magenta Moments programa „ogrebu grebalicu“, direktno se kvalifikuju za učešće u izvlačenju za glavnu nagradu. Ime dobitnika/dobitnice biće poznato već sjutra, 14. maja, i objavljeno na zvaničnoj stranici kompanije. Dodatni motiv za učešće je i sadržaj VIP paketa koji dodjeljujemo u sklopu glavne nagrade:

  • Gold Circle Standing karte;
  • Prioritetni, raniji ulazak, da bi se obezbijedilo mjesto pored bine;
  • VIP kolekcionarska propusnica i karta;
  • VIP poklon paket …

Nagrada uključuje avionske karte i dva noćenja za dvije osobe u hotelu sa četiri zvjezdice, u Briselu, u periodu od 13. do 15. jula.

Sa Magenta ponedjeljak nagradnom igrom, prevazilazimo klasične koncepte i poklanjamo iskustvo za pamćenje. Zato i preporučujemo našim korisnicima da ne propuste da se jednostavnim pristupom Magenta Moments programu, danas uključe u „igru“, jer vas vodimo na nezaboravno putovanje na PINK muzički spektakl“, kazali su iz Telekoma.

Nagradna igra će trajati do 8. jula, a osim glavne nagrade, korisnici TelekomME aplikacije svakog ponedjeljka mogu očekivati brojna iznenađenja i poklone. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da korisnici svih postpejd, pripejd i fiksnih usluga Telekoma, koji su svoje servise ubacili u Telekom ME aplikaciju, ponedjeljkom, pristupe Magenta Moments programu i „ogrebu“ neku od nagrada ili osvoje dodatna srca. Za učešće je potrebno 50 Magenta Moments srca, a ukoliko korisnik ne osvoji neku od dnevnih nagrada, svakako na poklon dobija 100 srca, koja se mogu razmijeniti za brojne popuste i benefite.

Magenta ponedjeljak tokom devet narednih sedmica poklanja:

  • Peškire za plažu x 20;
  • Slušalice x 10;
  • Multicom i BAR-KOD shop vaučere;
  • Bioskopske karte 2×2;
  • Magenta srca 1000;
  • Magenta srca 5×500.

Program Magenta Moments je dostupan na poslednjim verzijama aplikacije, zbog čega je neophodno, da ukoliko već niste, ažurirate vašu Telekom ME aplikaciju. Detaljnije informacije potražite na linku.

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...