fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSLansirana kampanja Telekoma, a donosi 10.000 besplatnih muzičkih iskustava širom Evrope i...

Lansirana kampanja Telekoma, a donosi 10.000 besplatnih muzičkih iskustava širom Evrope i u Crnoj Gori

Obraćamo se mladima! Da li imate plan za ljeto? Festivali, elektronska muzika, provodi na spektakularnim lokacijama?

Spremite se za ‘Ljeto za pamćenje’ i šerujte informaciju! Telekom kampanja je “on air”, sa 10.000 besplatnih muzičkih iskustava širom Evrope i u Crnoj Gori.

 Uskoro kreću nagradne igre, Crnogorski Telekom poklanja karte za neke od najatraktivnijih festivala i koncerata, a aktivacija će biti jednostavna – kroz Magenta Moments program, za korisnike Telekom ME aplikacije.

Detaljnije informacije o aktivacijama za događaje biće dostupne uskoro, dok na crnogorskom primorju možete računati na nagradni program, koji donosi besplatne karte za avangardno muzičko iskustvo, Rubix Festival u Porto Montenegru.

Breaking news: Telekom Electronic Beats u Podgorici!

Priča nije zaključena, jer će kampanja ‘Ljeto za pamćenje’ u MNE izdanju, svoje veliko finale imati u Podgorici, u septembru. Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze se vraća u Podgoricu, u formi žurke na otvorenom, sa hedlajnerima – svjetski poznatim imenima elektronske, tehno i deep house scene.

„Kampanja ‘Ljeto za pamćenje’ je orijentisana na mlade širom evropskog tržišta Deutsche Telekoma, a suština je u povezivanju kroz muziku i zabavu i dostupnosti muzičkih iskustava tokom ‘ljetnje pauze’. Korisnici Crnogorskog Telekoma, na taj način, postaju dio evropske Gen Z ekipe, uključuju se i posjećuju ekskluzivne koncerte, pop-up događaje u organizaciji Telekom Electronic Beats, ali i neke od najboljih evropskih festivala, kao što je Lollapalooza u Berlinu. Želimo da svjetske kulturne i muzičke ritmove učinimo dostupnijim našim mladim, digitalnim ‘super korisnicima’ i kreiramo nevjerovatne uspomene, koje traju,” poručuju iz Telekoma.

***

Deutsche Telekom je kampanju ‘Ljeto za pamćenje’ lansirao jedinstvenim događajem u ‘Späti’, kultnoj noćnoj prodavnici u živopisnoj berlinskoj četvrti Friedrichshain-Kreuzberg, u saradnji sa Telekom Electronic Beats i DJ HEARTSTRING, uz iznenadni nastup Sugababes. Vrhunac večeri bilo je predstavljanje  Sugababes i DJ HEARTSTRING ekskluzivnog remiksa pjesme ‘Push The Button’.

 

Connecting your world je u srcu brenda Deutsche Telekoma – vodeće evropske telekomunikacione kompanije, dok je aktuelna, ljetnja kampanja najnovije poglavlje u višegodišnjem programu Telekoma, koji je usmjeren na Generaciju Z, kroz koji ova kompanija pruža podršku mlađoj generaciji u povezivanju i kreiranju nezaboravnih iskustava.

 

Detaljnije informacije o događajima, koji su dio kampanje ‘Ljeto za pamćenje’, dostupne su na linku https://summerofjoy.electronicbeats.net/ .

Najčitanije

Sindikat Luke Bar podržava zaposlene u Montecargu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Sindikat Luke Bar, prema riječima njegovih predstavnika, pruža punu podršku zaposlenima...