fbpx
2.8 C
Podgorica
February 8, 2023.
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSKupi TV uređaj JVC 50” uz BOX 2.1 i uštedi preko 200...

Kupi TV uređaj JVC 50” uz BOX 2.1 i uštedi preko 200 eura!

Podgorica, 15. decembar 2022. –  Kompanija MTEL je pravi prijatelj svojih korisnika i zato će kroz novu specijalnu ponudu “Preporuka prijatelja” obezbjeđivati  različite i mnogobrojne povoljnosti.

Preporuka prijatelja je posebna nova ponuda koja će korisnicima uz super popuste, zatim specijalne poklone omogućavati i kupovinu vrhunskih uređaja.

U trenutnoj Preporuci prijatelja se izdvaja ponuda za sve nove korisnike BOX paketa u kojoj za samo 26,99 eura mjesečno dobiju najbolju kombinaciju Interneta i TV kanala uz novi TV uređaj. Dakle, ovaj iznos obuhvata ratu za TV uređaj JVC od 50” i  pretplatu za paket BOX 2.1. Na ovaj naćin korisnik će uštedjeti čak preko 200 eura.  I to nije sve, nove korisnike očekuje i 50% popusta na pretplatu u prva tri mjeseca ugovorne obaveze.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Dritan Abazovic

Novo razdoblje modernizacije i prosperiteta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, dolazi...