fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSErste Grupa predstavila novu božićnu reklamu sa naglaskom na održivoj budućnosti

Erste Grupa predstavila novu božićnu reklamu sa naglaskom na održivoj budućnosti

Erste Grupa predstavila je svoju najnoviju božićnu reklamu! Bankarska grupacija sa sjedištem u Beču četvrtu godinu zaredom pomaže u širenju božićnog raspoloženja svojom globalnom digitalnom kampanjom. Ove godine Erste Grupa je u svojoj reklami akcenat stavila na budućnost naše planete i njenih najmlađih stanovnika.

S obzirom na to da su njene prethodne reklame pogledane preko 200 miliona puta, Erste Grupa se etablirala se kao jedan od najuspješnijih brendova koji redovno producira božićne reklame. Kreativna implementacija reklame i ove je godine povjerena agenciji Jung von Matt DONAU.

Novu reklamu koja nosi naslov #believeintomorrow pogledajte na Erste Grupa, kao i na YouTube, Facebook i Twitter.

Usmjerenost na budućnost

Nova božićna reklama bavi se problemom klimatskih promjena i kroz poznate situacije iz svakodnevnog porodičnog života pokazuje kako čak i mala djela mogu napraviti veliku razliku u ostvarivanju bolje budućnosti. Ušteda vode, odvajanje otpada, vožnja biciklom umjesto automobilom – sve je u odgovornom ponašanju kako bismo svojoj djeci mogli da ponudimo budućnost vrijednu življenja. Glavni lik reklame je budući tata kojeg razmišljanje o njegovom još nerođenom djetetu podstiče da počne da se ponaša održivo: #believetomorrow

Budućnost će biti izazovna za sve. Moraćemo preispitati svoje postupke, potražiti alternative i sami sebi postaviti izazove – i za to vrijeme rasti. Ne radi se samo o odricanju, nego o iskorišćavanju prilika kao i ličnom razvoju. Vjerujmo u budućnost”, kaže Mario Stadler, šef upravljanja brendom grupe u Erste Grupi.

Kampanju osmislio provjeren autorski tim

Kreativna implementacija reklame ponovo je povjerena agenciji Jung von Matt DONAU. Kreativni direktor Werner Singer kaže: „Proteklih se godina u videima Erste Grupe, u čijem smo stvaranju učestvovali, ističe jasan fokus – Vjerujmo u sebe! Ove godine proširujemo tu misao: vjerujmo u sebe i u budućnost. Baš poput Jakuba u reklami, koji se svaki dan suočava sa odlukama dok se trudi najbolje što može da pripremi svijet za svoju nerođenu ćerku, koju jedva čeka da upozna.”

Za animaciju se pobrinuo Passion Pictures sa sjedištem u Londonu, koji već ima iskustva sa ostvarivanjem maštovitih svjetova božićnih reklama Erste Grupe proteklih godina. Passion Pictures su ove godine u saradnji sa rediteljem Markom Waringom oblikovali fantastičan svijet nadahnut tehnikom stop animacije koji prkosi stvarnosti. Muziku za reklamu potpisuje Soviet Science, a autor stihova pjesme je Andreas Putz, partner i osnivač agencije Jung von Matt DONAU.

Božićne uspješne priče

Nakon ježića Henrija (2018.), bumbar Hane (2019.) i Edgara (2020.), najnovija reklama četvrti je kratki božićni film koji Erste Group predstavlja u suradnji s agencijom Jung von Matt DONAU i Passion Pictures. Ljestvica je postavljena vrlo visoko: prošle božićne reklame zajedno su pogledane više od 200 milijuna puta i primile su više od 50 nagrada.

Linkovi na reklamu

YouTube: https://youtu.be/VWJ-owque-Y

Facebook: https://www.facebook.com/Erstebanka/videos/4538787096209363

Twitter: Erste Group (@ErsteGroup). / Twitter

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

policija, saobraćajne nezgode u Crnoj Gori

Za 24 sata 13 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih...