fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Bara promovisana u Mađarskoj

Turistička ponuda Bara promovisana u Mađarskoj

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Bar promovisala ja svoju ponudu u okviru Around The World Live Roadshow-a, koji je ove sedmice održan u Mađarskoj.

Iz TO Bar su kazali da su prezentacije, radionice i nagradne igre održane u četri grada, Đeru, Budmpešti, Debrecinu i Segedinu.

“Uspostavljen je veliki broj novih kontakata sa turističkim agencijama i turoperatorima sa tog tržišta. Najveće interesovanje iskazali su za novim sadržajem, aktivnim odmorom kao ponudom za seniore, kao i za hotele sa tri i četiri zvjezdice”, navodi se u saopštenju.

Prezentacijama je prisustvovalo preko 100 agencija i turoperatora, među kojima su: IBUSZ, OTP Travel, Fehervar Travel, MalevAirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe CenterTravel Agency, Zseppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri, Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair;Unitravel Tour Operator, 1000Ut, Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel, TravelGoo i BCD Travel.

Svoju ponudu u okviru Road Showa predstavile su i Nacionalna turistička organizacija (NTO), turističke organizacije Budve i Tivta i Hotelska grupa Montenegro Stars.

Around The World Live Roadshow, koji je namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama, organizovalo je globalno udruženje i marketinška agencija AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije