fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom slavi 15 godina T-brenda u Crnoj Gori

Telekom slavi 15 godina T-brenda u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom u oktobru slavi 15 godina T-brenda u Crnoj Gori.

Iz kompanije su kazali da se garant trajanja brenda krije prije svega u povjerenju korisnika, zbog čega je prirodna odluka da taj jubilej proslave zajedno, kako bi im pokazali da se nalaze u dobrim rukama.

Telekom ME aplikacija je tako postala ekskluzivna adresa za ostvarivanje povoljnosti kako kod Telekoma, tako i kod brojnih partnera.

Menadžerka za upravljanje brendom u Telekomu, Gordana Spahić, saopštila je da brend nije ništa drugo do mišljenje korisnika o proizvodima, uslugama i servisima kompanije koja ih nudi.

„Drugim riječima, brend nije ono što mi govorimo sami o sebi, već unutrašnji osećaj korisnika o uslugama i kompaniji. A korisnici telekomunikacionih usluga u Crnoj Gori iz godine u godinu nam ukazuju povjerenje, dok istraživanja koja radimo po metodologiji Deutsche Telekoma pokazuju rast njihovog zadovoljstva našim uslugama“, rekla je Spahić.

To, kako je dodala, govori da je kompanija prethodnih deceniju i po bili na pravom putu, zbog čega je i odlučila da 15. rođendan T-brenda slavi zajedno sa korisnicima.

Iz kompanije su saopštili da je program nagrađivanja u Telekom ME aplikaciji ovim povodom osvježen, pa se poeni koje korisnici dobijaju zahvaljujući različitim aktivnostima u aplikaciji mogu zamijeniti za vrijedne nagrade.

„Svi korisnici Telekoma, u zavisnosti od toga koliko su dugo u ovoj mreži, dobiće određeni broj poena koje mogu zamijeniti za neku od povoljnosti“, navodi se u saopštenju.

Osim uobičajenih aktivnosti koje korisnici obavljaju kroz Telekom ME aplikaciju – plaćanje računa, produžavanje ugovora, dopuna pripejd broja, poene donose i elektronski računi, i to svaki primljeni elektronski račun, čime u Telekomu nastavljaju sa podizanjem svijesti o ekologiji kao najvećem izazovu današnjice i nagrađuju korisnike za ekološki odgovorno ponašanje.

Prikupljeni poeni se mogu zamijeniti za besplatne minute, gigabajte ili TV pakete, ili za popuste na rate za uređaje.

Za 15. rođendan, Telekom je korisnicima obezbijedio 20 odsto popusta na tri popularna uređaja iz svoje ponude – Motorolu E7i Power, Xiaomi Redmi 9T, Samsung A22, dok će u budućnosti modeli telefona i popusti koje će u Telekomu nuditi u sklopu programa nagrađivanja korisnika biti specijalno namijenjeni lojalnim korisnicima.

Kada je o ostalim benefitima riječ, korisnici će moći da ih biraju prema svojim potrebama i mogu da ih aktiviraju za bilo koji servis koji imaju u aplikaciji.

Telekom je za korisnike pripremio i povoljnosti kod partnera, koji se takođe mogu pronaći u Telekom ME aplikaciji.

„U sekciji Više/Popusti kod partnera mogu se pronaći trenutno dostupne povoljnosti. Klikom na neku od partnerskih ponuda u aplikaciji korisnik preuzima kupon koji pokazuje prilikom kupovine i na taj način ostvaruje popust“, objasnili su iz kompanije.

Trenutni partneri su Intersport, koji nudi dodatnih deset odsto popusta na kompletan asortiman, Moj Lab sa popustom od deset odsto na širok spektar usluga i Bar Kod Shop parfimerije koje nude popust od takođe deset odsto.

Promocija sa partnerima traje do 9. novembra.

Spisak partnera će se stalno ažurirati, kao i program sa nagradnim poenima, pa iz Telekoma pozivaju korisnike da redovno koriste aplikaciju kako bi uvjek bili u toku sa aktuelnostima.

Više detalja o rođendanskoj akciji Telekoma može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...