Naslovnica MINA Business Sezonske proizvode moguće kupiti po sniženim cijenama

Sezonske proizvode moguće kupiti po sniženim cijenama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Discount day, koji je ove sedmice počeo da se realizuje na podgoričkim tržnicama i pijacama, dobra je prilika da potrošači sezonske domaće proizvode kupe po sniženim cijenama.

Dio zakupaca sa zelenih pijaca Pobrežje, Bazar i Forum, u saradnji sa preduzećem Tržnice i pijace organizuje Discount day, dan kada se odobravaju popust na cjelokupni asortiman ili na pojedine proizvode u iznosu do 20 odsto.

“Discount day počeo je u utorak na zelenoj pijaci Pobrežje i prema rasporedu će se dalje nastaviti po pijacama, do kraja mjeseca” kazala je PR Tržnica i pijaca, Biljana Jovović.

Ona je navela da se akcija realizuje u aprilu tokom kojeg se obilježava i Međunarodni dan zdravlja, prenosi CGNews.

“Stoga i na ovaj način želimo da podsjetimo koliko je za očuvanje zdravlja važna pravilna ishrana, posebno u doba pandemije”, dodala je Jovović.

Prema njenim riječima, akcijom žele i da promovišu pijacu, podstaknu vraćanje kupaca, ali i ukažu zahvalnost stalnim kupcima koji cijene kvalitet i mogućnost raznovrsnog izbora proizvoda koji se nudi na podgoričkim pijacama.

Zakupci na zelenoj pijaci Bazar rado su prihvatili ovu inicijativu.

Oni smatraju da će Discount day zaživjeti i da je to dobar način promocije pijaca.

“Ljudi na pijacama uglavnom traže sezonske, domaće proizvode, pa će na njih uglavnom biti usmjereno snižavanje cijena”, kazao je zakupac na pijaci u Bazaru Mirko Radunović.

Discount day će na zelenoj pijaci Pobrežje biti organizovan utorkom, na pijaci Bazar srijedom, a četvrtkom u tržnici Forum.

Najčitanije