fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRuska televizija snima emisiju u Crnoj Gori

Ruska televizija snima emisiju u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ruska televizija Ren TV snima u Crnoj Gori popularnu emisiju pod nazivom Nevjerovatno zanimljive priče, koja će premijerno biti emitovana sredinom juna.

Emisija, koja se snima uz podršku Nacionalne (NTO) i lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Kotora, Cetinja i Žabljaka, biće posvećena crnogorskoj tradiciji, istoriji, neobičnim mjestima i zanimljivim ljudima.

“Novinska ekipa Ren TV boravi u Crnoj Gori od 21. do 27. maja, a kadrovi za emisiju snimaju se u Kotoru, Budvi, Cetinju, Ulcinju, Žabljaku i nacionalnim parkovima Skadarsko jezero i Durmitor”, saopštili su iz NTO.

Oni su kazali da emisija ima milionsku gledanost u Rusiji i zemljama bivšeg Sovjetskog saveza. Serijal se prikazuje na kanalu Ren TV od 2019. godine, a koncipiran je tako da svaka epizoda predstavi neki novi region sa zanimljivim događajima iz istorije.

Iz NTO su objasnili da Ren TV prati više od 130 miliona gledalaca u Rusiji i zemljama bivšeg SSSR-a, što je posebno važno za promociju Crne Gore na tom emitivnom tržištu, imajući u vidu predstojeću ljetnju sezonu i interesovanje turista sa tog podsručja.

Podršku u organizaciji studijske posjete dali su hoteli Avala Resort & Villas i Zeta Rafailovići.

Najčitanije