fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Raspisan konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Opština Bar raspisala je konkurs za raspdjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu, za šta je opredijeljeno 35 hiljada EUR.

Na konkurs, koji je otvoren 30 dana, mogu se prijaviti preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa odnosno osnivačice, jedne od osnivačica ili izvršne direktorice, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Bar.

Najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi tri hiljade EUR.

„Jedna preduzetnica ili društvo može konkurisati sa najviše dva biznis plana, od kojih može biti podržan samo jedan“, navodi se u konkursu objavljenom na sajtu Opštine.

Opredijeljena finansijska sredstva dodjeljuju se kao državna pomoć male vrijednosti, odnosno kao subvencija za biznis planove, u cilju započinjanja sopstvenog biznisa, unapređenja postojećeg poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta.

Obrasci za podnošenje prijave i biznis plan mogu se u elektronskoj formi preuzeti sa sajta Opštine ili u štampanoj u Građanskom birou.

Prijava se predaje u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti u Građanskom birou ili se šalje poštom.

Detaljne informacije o konkursu, kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na sajtu, dok se svi dodatni odgovori mogu potražiti putem mejla [email protected].

Najčitanije