Naslovnica MINA Business Projekti ulivaju uvjerenje da će Budva unaprijediti kapacitete

Projekti ulivaju uvjerenje da će Budva unaprijediti kapacitete

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete, obogatiti ponudu i ići ka još većoj prepoznatljivosti na međunarodnoj sceni, saopštio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović.

„Dinamičan razvoj infrastrukture i turističke ponude Budve u proteklim decenijama vodio je sveukupnom razvoju budvanske opštine i zasluženom sticanju epiteta prijestonice crnogorskog turizma“, naveo je Đukanović u čestitki povodom 22. novembra Dana opštine Budva.

U tome je, kako je kazao, ključan kontinuitet strateškog djelovanja kako bi se raspoloživi resursi adekvatno valorizovali i nastavilo s privlačenjem kredibilnih i priznatih stranih investitora, koji u Crnu Goru pored finansijskih sredstava, donose i neophodna znanja i prijeko potrebne visoke standarde poslovanja.

„Uvjeren sam da će očuvanje tradicije, mediteranske kulture, suživota i multietničkog sklada kao najviših vrijednosti moderne, građanske i evropske Crne Gore, nastaviti da budu najbolji temelj na kojem počiva dalja modernizacija i održivost razvoja Budve, na dobro njenih građana i dobro Crne Gore. U tome će i nova Vlada imati moju punu podršku“, rekao je Đukanović.

On je uputio čestitku predsjednicima Marku Careviću, Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Najčitanije