fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili ponudu zaštićenih područja Crne Gore

Predstavili ponudu zaštićenih područja Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni parkovi (NPCG) predstavili su u Cirihu, na Danu promocije crnogorskog turizma, ljepote i vrijednosti zaštićenih područja Crne Gore.

Direktor NPCG, Elvir Klica, saopštio je da su u kompaniji zadovoljni što su, nakon učešća na najznačajnijim međunarodnim sajmovima turizma u Štutgartu, Beču i Ljubljani, tokom januara, bili u prilici da predstave turistički ponudu crnogorskih nacionalnih parkova i u Cirihu.

„Prednost ovakvog vida promocije jeste prezentacija ponude crnogorskih nacionalnih parkova neposrednim putem najznačajnijim turoperatorima i turističkim agencijama, kao i medijima iz Švajcarske“, kazao je Klica.

On je dodao da prirodne ljepote crnogorskih kanjona, planinskih vrhova, jezera i rijeka i raznovrsna turistička ponuda zasnovana na aktivnom odmoru u prirodi privlači sve više turista da dođu, posjete i upoznaju crnogorske nacionalne parkove.

„Nacionalni parkovi bilježe rast broja posjetilaca, naročito sa stranih tržišta. Prošla godina je bila rekordna po ukupnom broju posjetilaca od oko 600 hiljada‟, rekao je Klica.

Dan promocije crnogorskog turizma u Cirihu organizovan je u cilju dodatne promocije turističkog proizvoda Crne Gore novinarima, turoperatorima i agencijama iz Švajcarske.

Predstavnici NPCG su na toj manifestaciji učestvovali na inicijativu nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines (MA), u suorganizaciji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO).

Najčitanije

Ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga model kako treba djelovati

Podgorica, (MINA) - Stručnost i ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga i digitalne transformacije predstavlja...