fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrlandić imenovao nove pomoćnike

Orlandić imenovao nove pomoćnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Aerodroma Crne Gore (ACG) je, na predlog izvršnog direktora Danila Orlandića, imenovao nove pomoćnike u pravnom i komercijalnom sektoru, kao i za oblasti saobraćaja i razvoja.

Dugogodišnji šef pravne službe ACG Nikola Ivanović, novi je pomoćnik za pravne poslove, a dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović za komercijalne poslove, zvanično je potvrđeno Vijestima.

Magistar ekonomskih nauka i dugogodišnji rukovodilac u više revizorskih preduzeća, Predrag Hajduković biće novi pomoćnik za razvoj, a inženjer mašinstva Kemal Zoronjić pomoćnik za saobraćaj.

Oni će na tim pozicijama zamijeniti Dejana Radonjića, Ivana Kusovca i Goricu Raičević.

“Kolege Kusovac, Radonjić i Raičević, koji su obavljali odgovorne funkcije u prethodnom periodu, nastaviće svoj rad unutar preduzeća. Novi pomoćnici su ljudi sa ozbiljnim radnim iskustvom koji su i u prethodnom periodu obavljali više značajnih funkcija”, kazali su iz ACG.

Iz ACG su zahvalili dosadašnjim pomoćnicima i vjeruju da će nove kolege doprinijeti da to preduzeće, u ovom teškom periodu za avio-industriju, unaprijedi poslovanje i postigne još bolje rezultate.

Najčitanije