fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOne&Only Portonovi postaće ultimativna wellness destinacija na Jadranu

One&Only Portonovi postaće ultimativna wellness destinacija na Jadranu

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – One&Only Portonovi će, kada bude otvoren u martu naredne godine, postati ultimativna wellness destinacija na Jadranu, jer će biti prvi rizort koji će ponuditi Chenot Espace – transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma.

„Slijedeći ekskluzivno globalno partnerstvo sa brendom Chenot, vodećim ekspertom u oblasti zdravlja i wellnessa, One&Only Portonovi će postati prvi rizort koji će ponuditi Chenot Espace – transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma, zasnovano na renomiranoj Chenot metodi, koja podrazumijeva programe po mjeri gostiju i pionirske tretmane, naučno kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cijele godine“, navodi se u saopštenju One&Only Portonovi.

Kako su kazali, partnerstvo između brendova One&Only i Chenot postavlja nove wellnes standarde u rizortu, nudeći najsavremenije naučno zasnovane tretmane uz izuzetan nivo luksuza i usluge po kojima je One&Only poznat.

„Po prvi put će gosti moći da na ultra luksuznoj destinaciji iskuse sveobuhvatni wellness, uz živopisni i očaravajući rivijera stil One&Only Portonovi rizorta“, dodaje se u saopštenju.

Napredni dijagnostički testovi, koje je Chenot osmislio, omogućiće gostima da razumiju procese starenja u svom organizmu, te da postave nove puteve za poboljšanje svojih performansi i opšteg blagostanja.

„Nakon početne faze konsultacija, gosti će dobiti personalizovani program koji uključuje nutricionističke preporuke, detoks menije, fitnes program, ciljane spa tretmane i aktivnosti za oslobađanje od stresa. Sve to osmišljeno je da stimuliše eliminaciju toksina iz tijela i pokrene regenerativne procese, što rezultira povećanim nivoom energije i vitalnosti“, objasnili su iz One&Only Portonovi.

U tom smjeru, kako su objasnili, Chenot-ov inovativni pristup kombinuje principe tradicionalnog kineskog liječenja sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom.

Izvršni direktor kompanije Kerzner International, Philippe Zuber, kazao je da su ponosni na pokretanje Chenot Espace-a koji će ponuditi revolucionarno iskustvo uživanja u One&Only Portonovi rizortu, nudeći wellness programe od 360 stepeni za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

„Naši gosti će imati pristup ekskluzivnom i jedinstvenom iskustvu koje će rezultirati izvanrednim ličnim rezultatima. Ponosni smo što pružamo izvanredna iskustva gostima, od kulinarskih, preko onih koja se doživljavaju jednom u životu, do holističkih, a sve to kroz novi nivo luksuza u Crnoj Gori“, naveo je Zuber.

Gosti će započeti svoj wellness put nizom dijagnostičkih testova, dizajniranih u skladu sa njihovim individualnim potrebama, što dovodi do kreiranja efikasnih i jedinstvenih programa za svakog pojedinca.

Nakon dijagnostičkih testova, za svakog gosta se kreira sofisticirani set prilagođenih tretmana i planova ishrane, koji u sinergiji stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovno uspostavljaju fiziološku ravnotežu.

Chenot Espace će se u One&Only Portonovi rizortu prostirati na površini od četiri hiljade metara kvadratnih i nudiće najsavremeniju opremu i 28 soba za tretmane.

Chenot Espace će posjedovati i opremu za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, zatvoreni bazen i prostore za opuštanje, omogućavajući gostima da se osjećaju potpuno ispunjeno i zadovoljno.

One&Only Portonovi počeće da dočekuje goste 21. marta naredne godine.

Najčitanije