fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNude pripejd turističke pakete

Nude pripejd turističke pakete

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistima koji se tokom boravka u Crnoj Gori odluče za Telekom pripejd turističke pakete od danas je na raspolaganju do 1,5 hiljada gigabajta (GB) interneta za surfovanje, saopšteno je iz telekomunikacione kompanije.

„Osim više gigabajta koji traju duže, korisnici Tourist paketa od sada mogu da aktiviraju i UNIQA Montenegro Holiday Card – jedinstvenu ponudu na tržištu osiguranja u Crnoj Gori, koja im tokom odmora omogućava najjednostavniju aktivaciju zdravstvene zaštite, pristup 24-satnoj turističkoj asistenciji i brojnim popustima u hotelima, restoranima, muzejima i pozorištima“, navodi se u saopštenju.

Kupovinom Tourist 5 pripejd paketa i aktivacijom kartice, korisnik dobija hiljadu GB interneta koji su mu na raspolaganju narednih 20 dana, dok Tourist 10 kartica donosi 1,5 hiljada GB interneta validnih 35 dana od aktivacije.

Telekom pripejd Tourist paketi dostupni su po cijenama od pet i deset EUR. Opcije za besplatne gigabajte nije potrebno posebno aktivirati, a u slučaju njihove potrošnje za manje od 20 ili 35 dana, korisnici mogu da kupe Tourist dodatak po cijeni od deset EUR, koji im donosi hiljadu GB validnih 30 dana.

„Novina u Telekom turističkoj ponudi je i UNIQA Montenegro Holiday Card – prvo digitalno rješenje koje turistima u Crnoj Gori omogućava jednostavnu aktivaciju polise osiguranja preko mobilnog telefona“, kazali su iz kompanije.

Oni su dodali da se UNIQA 1 i UNIQA 2 standard paketi mogu aktivirati slanjem SMS poruke na broj 14606, nakon čega korisniku na mobilni telefon stiže personalizovana virtuelna kartica UNIQA osiguranja.

„Na taj način, korisnici Telekom turističkog pripejda u prilici su da dobiju zdravstvenu zaštitu u slučaju potrebe za medicinskom pomoći, do sume osiguranja u iznosu od hiljadu EUR u najboljim privatnim klinikama u Crnoj Gori, kao i 24-satnu turističku asistenciju koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car, prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama“, navodi se u saopštenju.

Iz Telekoma su kazali da je ta polisa osiguranja i ulaznica u svijet popusta i povoljnosti u hotelima, restoranima, prodavnicama i apotekama, na ulaznice u muzeje i pozorišta, ali i na druge sadržaje poput kite-surfing škole, zip line-a, raftinga, aqua i avanturističke parkove, kao i izlete po Boki Kotorskoj.

UNIQA 1 polisa osiguranja dostupna je aktivacijom sms-om sa Telekom turističkog broja po cijeni od 2,89 EUR u trajanju od pet dana, dok je cijena UNIQA 2 polise 4,46 EUR za sedam dana.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...