fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovinar austrijskog časopisa za luksuzna putovanja u posjeti Crnoj Gori

Novinar austrijskog časopisa za luksuzna putovanja u posjeti Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novinar vodećeg austrijskog magazina za luksuzna putovanja Connoiseur Circle, Jorg Bertram, boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori, saopšteno je iz Nacionalne turistričke organizacije (NTO).

U članku tog prestižnog časopisa, Bertram će predstaviti čitaocima Crnu Goru kao turističku destinaciju, a poseban akcenat biće stavljen na predstavljanje raznolikosti turističke ponude i luksuzne hotele.

Uz podršku NTO i crnogorske hotelske privrede, novinar će posjetiti hotele u kontinentalnom dijelu Crne Gore, nastavljajući svoj obilazak ka sjeveru i jugu zemlje.

Tokom posjete, Jorg će obići hotel Hilton u Podgorici, dok će na sjeveru boraviti u hotelu SOA na Žabljaku i hotelu Bianca u Kolašinu. Na primorju Crne Gore, imaće priliku da posjeti hotele Regent Porto Montenegro i The Chedi Luštica Bay u Tivtu, novootvoreni luksuzni rizort One&Only u Herceg Novom, te hotel Ananti Resort, Residences and Beach Club i Aman Sveti Stefan na budvanskoj rivijeri.

“Magazin Connoiseur Circle, koji izlazi četiri puta godišnje, namijenjen je čitaocima zemalja njemačkog govornog područja, koji preferiraju luksuzna putovanja. O popularnosti ovog austrijskog magazina, govori i broj čitalaca, koji dostiže do 300 hiljada”, navodi se u saopštenju.

Planirano je da članak o Crnoj Gori bude objavljen u junu.

Najčitanije