Naslovnica Glavna vijest Jandreoski izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Jandreoski izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Za novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore izabran je Goran Jandreoski, kandidat iz Makedonije, sa bogatim radnim iskustvom u vazduhoplovstvu, saopšteno je iz kompanije.

“Komisija, koju su činili članovi Odbora direktora Aerodroma i predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija, izabrali su Jandreoskog nakon završenog konkursa i intervjua, a na osnovu njegove bogate profesionalne biografije”, navodi se u saopštenju.

Jandreoski je bio direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Makedoniji, kao i na visokim rukovodećim pozicijama na aerodromu u Skoplju.

“Diplomirani je inžinjer elektrotehnike, ima diplomu iz menadžmenta civilnog vazduhoplovstva iz Singapura, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation graduate na Univerzitetu Dunav Krems”, kazali su iz Aerodroma.

Jandreoski je tokom intervjua kao prioritete svog angažmana naveo sertifikaciju aerodroma, optimizaciju troškova preduzeća i tehničko unapređenje obje vazdušne luke.

Konkurs za novog izvršnog direktora raspisan je 5. maja.

Za tu poziciju, koju je do sada pokrivao vršilac dužnosti Ognjen Jovović, prijavilo se 14 kandidata.

Najčitanije

Sjutra štrajk upozorenja u Plantažama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Sindikalna organizacija Plantaža organizovaće sjutra štrajk upozorenja, jer, kako navode, nijesu...