fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFinci prvi gosti u Sun resort-u

Finci prvi gosti u Sun resort-u

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Hotel Sun resort primio je prvu grupu od oko 100 gostiju iz Finske, koji tradicionalno otvaraju sezonu u tom ugostiteljskom objektu, a koji dolaze preko turoperatora Soko iz te skandinavske zemlje.

Naredne sedmice očekuje se i dolazak turista iz Holandije, pa će se brojka popeti i do 200.

Direktor ugostiteljstva, Nenad Bukejlović, kazao je za Radio Jadran da je najavljen dolazak grupa azijskih turista, koji su u transferu.

“U hotelu je u četvrtak završena kategorizacija i potvrđene su četiri zvjezdice, što je i bio cilj menadžmenta kompanije Hungest hotels koja je vlasnik kompeksa nekadašnjih Bokinih hotela Topla i Centar”, kazao je Bukejlović.

On je naveo da je obnovljeni stari hotel Topla, na dva hektara.

“Ja ga zovem botanička bašta. Zaista je eminentno mjesto, gdje nastojim godinama da ga vratim Novljanima. Treba da bude otvoren. Hotel je kapaciteta 220 soba, a prima oko 600 gostiju”, precizirao je Bukejlović.

Iako su Finci već otvorili sezonu, pripreme za njen glavni dio u tom velikom kompleksu još traju. Završeno je kompletno opremanje soba i zamijenjeni svi ležajevi.

Tokom naredne sedmice trebalo bi i da bude operativan dio kupališta, kako bi gosti hotela, pored bazena, uživali i mogli da koriste plažni mobilijar uz more.

Menadžment trenutno ne razmišlja o tome da hotel radi cijele godine, ali Bukejlović vjeruje da bi to moglo u budućnosti da se promijeni.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije