fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDamjanović očekuje produžetak mandata

Damjanović očekuje produžetak mandata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda i carina (UPC), Aleksandar Damjanović, očekuje da mu Vlada produži mandat na toj funkciji.

On je, u emisiji Okvir na TVCG, kazao da ne vidi razlog da se to ne desi.

“Vlada će o tome odlučiti, a ne vidim razlog da se mandat ne produži. Ja ću se naravno kao i do sada ozbiljno posveti radu, posebno u naplati prihoda i suzbijanju nelegalnog šverca cigareta. Rezultati će biti bolji, kao i borba sa organizovanim kriminalom”, rekao je Damjanović, prenosi portal RTCG.

Njemu 21. oktobra po zakonu ističe polugodišnji status vršioca dužnosti direktora.

Damjanović je kazao da očekuje podršku ministra finansija Milojka Spajića i cijele Vlade i naglasio da je i u dosadašnjem radu imao podršku međunarodne zajednice.

“Posebno bih ukazao na problem koji imam, a to je da radim bez deset pomoćnika. Ja sam svoje predloge uputio čim su se zakonski uslovi stekli, a to je čim je Vlada usvojila sistematizaciju”, naveo je Damjanović i dodao da očekuje i ta imenovanja.

On je saopštio da mu to što nema pomoćnike otežava posao, jer sam koordinira radom bivše tri uprave – poreske, carina i igara na sreću.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...