fbpx
NaslovnicaMINA BusinessŽabljak po cijenama najkonkurentniji u regionu

Žabljak po cijenama najkonkurentniji u regionu

Žabljak, (MINA-BUSINESS) – Žabljak je najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama hotelskog smještaja i ski pasovima, saopštila je direktorica lokalne Turističke organizacije (TO), Vanja Šarović.

Ona je za Jutarnji program TVCG kazala da je trenutno u padu broj gostiju u kolektivnom, a da raste interesovanje za individualni smještaj.

Šarović je navela da su cijene na Žabljaku povoljne, prenosi portal RTCG.

“Mislim da smo najkonkurentniji u regionu kada je riječ o cijenama samih ski pasova i hotelskog smještaja”, rekla je Šarović.

Ona je kazala da spavanje sa doručkom u hotelima sa četiri zvjezdice košta 24 EUR.

“Zaista mislim da su jako povoljne cijene. Puna cijena jednodnevnog ski pasa je 11 EUR. Za sve turiste koji su prijavili svoj boravak, ski pas je jeftiniji, odnosno deset EUR. Imamo povoljne aranžmane, poludnevne aranžmane sa upola jeftinijom cijenom”, navela je Šarović.

Ona je kazala da su nakon jučerašnje mećave putevi na Žabljaku potpuno očišćeni i da se bezbjedno, brzo i lako može doći do skijališta i uživati u lijepom danu.

“Na samom skijalištu, u zavisnosti od tačke, snijeg je od 50 centimetara, pa do metar utabanog snijega”, kazala je Šarović.

Skijalište radi od deset do 16 sati.

“Imamo i noćno skijanje od 18 do 21 sat. Svi ugostiteljski objekti su otvoreni. Imamo i organizovan prevoz. Ujutro dva puta do skijališta i nazad u povratku do centra grada”, objasnila je Šarović.

Ona je kazala da je za praznike popunjenost kapaciteta bila 90 odsto.

“Sada opada posjeta u kolektivnom smještaju, a imamo interesovanje za privatni smještaj, individualne objekte”, dodala je Šarović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije