fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZa podršku ženskom preduzetništvu u Baru 100 hiljada EUR

Za podršku ženskom preduzetništvu u Baru 100 hiljada EUR

Bar, (MINA-BUSINESS) – Opština Bar raspisala je javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu za ovu godinu za šta je namijenila budžet od 100 hiljada EUR.

Javni konkurs je raspisan za sve preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa, odnosno osnivačice ili jedne od osnivača i izvršne direktorice, sa prebivalištem/sjedištem na teritoriji Bara.

“Shodno uslovima konkursa, najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi pet hiljada EUR, a preduzetnica ili preduzeće mogu konkurisati za ukupan iznos ili dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači”, navodi se u saopštenju Opštine Bar.

Predviđena sredstva se, kako se dodaje, dodjeljuju u svrhu subvencionisanja opravdanih troškova u iznosu koji ne može biti manji od 70 odsto opravdanih troškova navedenih u prijavi.

Obrazac za podnošenje prijave, kao i obrazac za biznis plan mogu se preuzeti u elektronskoj formi sa web sajta Opštine Bar – www.bar.me ili u štampanoj formi u Građanskom birou Opštine Bar, svakog radnog dana od osam sati i 30 minuta do 14 sati, do dana zaključenja konkursa.

Prijava na konkurs sa pratećom dokumentacijom predaje se u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti sa naznakom Prijava na javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu u Građanskom birou Opštine Bar ili se šalju poštom na adresu Bulevar Revolucije 1, 85000 Bar – Sekretarijat za lokalni ekonomski razvoj.

“Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu otvoren je 30 dana od objavljivanja, odnosno do 5. aprila, a u cilju dodatnog informisanja zainteresovanih učesnica o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na konkurs, 25. mart određen je za Info dan koji će biti održan u maloj sali Opštine Bar u terminu od devet sati do 12 sati”, navodi se u saopštenju.

Sve dodatne informacije o uslovima konkursa mogu se dobiti slanjem upita na mail [email protected].

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije