fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeVlada će do posljednjeg dana raditi u interesu građana

Vlada će do posljednjeg dana raditi u interesu građana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Radovi na kapitalnim projektima u Bijelom Polju odvijaju se nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu, kazao je premijer Duško Marković i poručio da će uraditi sve da ključni infrastrukturni projekti na sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu.

On je obišao danas radove na kapitalnim projektima u toj opštini – skijalište Cmiljača, infrasktruturne projekte u okviru Đalovića pećine i školu „Dušan Korać“ i poručio da će Vlada do posljednjeg dana raditi u interesu građana.

Marković je istakao da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu.

Kako je naveo, od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen.

„Na ovaj način potvrđujemo da ispunjavamo programske ciljeve ove Vlade i naravno da do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana Bijelog Polja, sjevera i Crne Gore i ispunjavamo obećanja koja smo dali“, kazao je Marković.

On je naveo da je zadovoljan dinamikom i stepenom izvedenih radova i poručio da će uraditi sve da ti ključni kapitalni infrastrukturni projekti i u Bijelom Polju i na sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu, jer je to u interesu Crne Gore, njene ekonomije, razvoja i višeg standarda svih građana.

Kako je saopšteno iz Vlade, sa Markovićem kapitalne razvojne projekte obišao je i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...