fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUz podršku IRF-a od pionira do vodeće privatne zdravstvene ustanove u Crnoj...

Uz podršku IRF-a od pionira do vodeće privatne zdravstvene ustanove u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poliklinika Filipović je u saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom (IRF) omogućila da se pacijentima pruži vrhunska dijagnostika i efikasno liječenje, čime se ostvaruje misija poliklinike da svakom pacijentu osigura najbolju moguću brigu o zdravlju.

Iz IRF-a je saopšteno da Poliklinika Filipović, kao pionir među privatnim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, zauzima istaknuto mjesto u pružanju vrhunske zdravstvene usluge.

Sa ukorijenjenom tradicijom posvećenosti i kontinuiranog napretka, zdravstveni tim Poliklinike Filipović neprestano radi na poboljšanju kvaliteta života pacijenata, te njihovoj sigurnosti.

Kroz predanost i posvećenost, sadašnja izvršna direktorica, Ana Filipović, nastavlja da njeguje te vrijednosti u poslovanju, čineći polikliniku pouzdanim osloncem za sve zdravstvene potrebe pacijenata.

“Poliklinika Filipović je osnovana kao porodična zdravstvena ustanova i već na samom početku su utemeljene vrijednosti na koje smo i dan danas ponosni, a to su tradicija, iskustvo i kvalitet“, navela je Filipović.

Poliklinika Filipović danas pruža širok spektar usluga iz različitih medicinskih oblasti, uključujući radiologiju, opštu medicinu, internu medicinu, hirurgiju, ginekologiju, neuropsihijatriju, kao i sanitetski transport pacijenata.

Ostvarivanje ove vizije visokokvalitetne privatne prakse zahtijevalo je značajna finansijska sredstva, koja je porodica Filipović pronašla kroz partnerstvo s IRF-om.

„Saradnjom sa IRF-om smo veoma zadovoljni, kako sa uslovima kreditiranja, tako i sa veoma profesionalnim i stručnim osobljem, koje je bilo uz nas tokom cijelog projekta od početka do kraja“, kazala je Filipović.

Iz poliklinike su najavili dalje širenje biznisa s fokusom na nabavku kvalitetne opreme, dodatnu edukaciju za zaposlene, te ulaganje u proširenje prostornih kapaciteta, s ciljem pružanja što kvalitetnije zdravstvene zaštite pacijentima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Spajić: Olimpijski duh će narednih dana ujediniti svijet

Podgorica, (MINA) - Olimpijski duh će u Parizu narednih dana ujediniti svijet, kazao je...