fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUbrzo početak zimske turističke sezone

Ubrzo početak zimske turističke sezone

Mojkovac, (MINA-BUSINESS) – U preduzeću Skijališta Crne Gore ubrzo planiraju otvaranje ski centra Kolašin 1600 i početak zimske turističke sezone, saopštili su njegovi predstavnici i dodali da će o preciznom datumu blagovremeno informisati javnost.

Iz te kompanije su kazali da je u nedjelju riješeno pitanje privremenog prestanka snabdijevanja strujom ski centra Kolašin 1600, nastalog usljed izmiještanja elektroenergetskih kablova na lokaciji izgradnje novog hotela na ski centru Kolašin 1450.

“Ubrzo, a u skladu sa preporukama i stavovima zdravstvenih vlasti, planiramo otvaranje ski centra i početak zimske turističke sezone, pri čemu ćemo o preciznom datumu javnost blagovremeno informisati”, navodi se u saopštenju.

Iz Skijališta su kazali da je kompletna infrastruktura ski centra Kolašin 1600 stavljena u funkciju i da je spremna za početak zimske turističke sezone.

Na ski centru Kolašin 1600, u toku ovogodišnje zimske turističke sezone, u ponudi će biti 10,5 kilometara skijaških staza namijenjenih za alpsko skijanje, panoramska vožnja žičarom, poligon za obuku dnevnih skjaša i dječiji ski lift, bez novčane nadoknade, iznajmljivanje ski opreme, ugostiteljske usluge u restoranu i kafe baru Troglava.

“Takođe, u ponudi će biti parking za dnevne posjetioce, bez novčane nadoknade i organizacija outdoor aktivnosti u vidu dnevnih i noćnih šetnji na krpljama, nordijskog skijanja, tura motornim sankama i drugih pogodnih aktivnosti”, navodi se u saopštenju.

Najčitanije

AdmiralBet novi partner Crnogorskog olimpijskog komiteta

Podgorica, (MINA) - AdmiralBet novi je partrner Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), a sponzorski ugovor...
uprava za statistiku, monstat, popis stanovništva, odlaganje, softver

Inflacija 4,4 odsto