fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeU Milanu promocija knjige i diskusija o Poslovanju s Crnom Gorom

U Milanu promocija knjige i diskusija o Poslovanju s Crnom Gorom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka i počasni konzulat Crne Gore u Milanu organizovaće u utorak u 11 sati u milanskom hotelu Four Season, promociju knjige i panel diskusiju pod nazivom Poslovati s Crnom Gorom /Fare affari con il Montenegro/.

Događaju i promociji knjige, koju je napisala počasna konzulka Crne Gore u Milanu, Dolly Predovic, kako je saopšteno iz Hipotekarne banke, prisustvovaće oko 250 uglednih privrednika, rektor Univerziteta Bokoni, predstavnici političke i diplomatske javnosti i zvijezde crnogorskog fudbala Dejan Savićević i Mirko Vučinić.

„Fare affari con il Montenegro je svojevrsni vodič u kome su sakupljeni podaci i statističke informacije, priče preduzetnika i političara, sadržane u intervjuima na kraju knjige, koje pružaju priliku da se iz prve ruke dobije informacija o iskustvima ljudi koji su poslovali sa Crnom Gorom ili o onima koji kreiraju političke sisteme kako bi privreda bila još dinamičnija“, navodi se u saopštenju.

Cilj publikacije „Fare affari con il Montenegro“ je da bude korisno sredstvo za pružanje praktičnih informacija za pristup mogućnostima koje Crna Gora može i želi da ponudi italijanskim preduzetnicima, pružajući ne samo vodič u vezi vrsta kompanija, podsticaja i biznis zona, već i tri veoma interesantne studije slučaja: Portonovi, Porto Montenegro i Luštica Bay.

Ovaj događaj predstavlja važnu priliku za povezivanje italijanskih privrednika sa nekim od nosilaca privrednog rasta Crne Gore, a omogućava i upoznavanje sa poslovnim mogućnostima u Crnoj Gori.

Moderator panel diskusije biće novinar, Sergio Luciano, dok će u diskusiji učestvovati izvršni direktor Hipotekarne i potpredsjednik Konfindustrije Crna Gora, Nikola Špadijer, član crnogorskog Parlamenta, Petar Ivanović, predsjednik Konfindustrije Crna Gora, Erik Košuta i predsjednik Arton Capital-a, Armand Arton.

Hipotekarna banka će preko svog Facebook kanala uživo prenositi događaj.

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...