fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Delti predstavljanje brenda Crnogorski ruksak

U Delti predstavljanje brenda Crnogorski ruksak

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na centralnom štandu u Delta City-u, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa tim šoping molom i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja brend Crnogorski ruksak.

Iz PG Biroa je saopšteno da je Crnogorski ruksak – C.G.R. brend koji postaje sve poznatiji stanovnicima Crne Gore.

“Brendom upravlja firma Krearh koja se bavi proizvodnjom, dizajnom i distribucijom ruksaka i cegera sa motivima crnogorskih arhitektonskih i kulturnih dobara”, navodi se u saopštenju.

Oni se trude da interesantnim dizajnom i kvalitetom proizvoda kod ljudi promijene percepciju cegera i zainteresuju ih da koriste iste kako bi smanjili upotrebu plastičnih kesa.

“Takođe žele da kako domaćim tako i stranim turistima skrenu pažnju na naše bogato kulturno nasljeđe i arhitekturu koja je nepravedno zapostavljena”, dodaje se u saopštenju.

Njihovi cegeri i ruksaci posjeduju sertifikate eco-friendly proizvoda.

Iz PG Biroa su podsjetili da su od početka ove godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs, do sada svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate, Sleepy Butts i Mafalda.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije